• Lorem ipsum

Snoeischaar dealer worden

Wilt u graag Castellari dealer worden? Dan is dat zeker mogelijk. Wanneer u als bedrijf officiële dealer wilt worden van onze professionele snoeigereedschappen, kunt u zich heel eenvoudig online aanmelden. Dit doet u door op de onderstaande button met “aanmelden” te klikken. Nadat u zich heeft aangemeld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Behoefte aan meer informatie over de Castellari producten? Lees dan verder.

Italiaans ambacht

Het merk Castellari werd in 1976 opgericht door Giuseppe Castellari. Hij opende in Imola, Italië, een winkel voor het slijpen van snijgereedschap. In 1981 startte hij met het ontwikkelen van de eerste de LI-schaar met inwisselbare messen. Vervolgens werd in 1985 de eerste aambeeldmes-snoeischaar, de Tucano, op de markt gebracht. Op deze manier startte de productie van Italiaanse snoeigereedschappen. Bij de productie staat de kwaliteit hoog in het vaandel. De producten moeten voldoen aan zeer strenge kwaliteitsnormen in ieder stadium van het productieproces.

Kwaliteitssnoeiproducten

Castellari ontwikkelt en produceert snoeigereedschappen van professionele kwaliteit. De producten worden zowel door professionals als particulieren gebruikt voor het efficiënt en effectief snoeien van bomen en struiken. Door speciale technieken toe te passen tijdens de productie ontstaan er unieke eigenschappen. Zo wordt het aluminium mes en tegenmes van de snoeischaar heetgesmeed, wat zorgt voor meer scherpte en een betere weerstand. Daarnaast zijn de verschillende modellen zeer lichtgewicht. Zeker 25- 35% lichter dan andere snoeischaren op de markt! Alles voor optimaal gebruikersgemak.

Displays

Wanneer u officieel dealer wordt van Castellari, bieden wij u de mogelijkheid om de producten te tentoonstellen met speciale Castellari displays. Heeft u interesse in deze displays? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)6 251 565 82. Tevens kunt u ons mailen via [email protected]. Wij bespreken dan graag de verschillende mogelijkheden met u.

Aanmelden

Aanmelden