• Lorem ipsum

Maak kennis met Castellari

Castellari is een Italiaans merk dat snoeigereedschappen ontwikkelt en produceert van de hoogste kwaliteit. Delta Green is er van overtuigd dat iedere professional en particulier de mogelijkheid moet hebben om de kwaliteit van Castellari producten te kunnen ervaren. Daarom importeert Delta Green de producten ook naar Nederland. In onze webshop kunt u alle producten als snoeischaren, takkenscharen en takkenzagen van het merk eenvoudig online bestellen. Bent u op zoek naar onderdelen voor het snoeigereedschap? Dan kunt u ook bij ons terecht.  

 

Geschiedenis van Castellari

Giuseppe Castellari opende in 1976 een winkel in Imola, Italië, voor het slijpen van snijgereedschap. In 1981 startte hij met het ontwikkelen van de eerste schaar met inwisselbare messen, de LI-schaar. Daarop volgde in 1985 de eerste aambeeldmes-snoeischaar genaamd de Tucano. Zo is de productie van de Italiaanse snoeigereedschappen begonnen. De producten worden zelfstandig door gekwalificeerd en hoog opgeleid personeel geproduceerd. Ze voldoen aan zeer strenge kwaliteitsnormen in ieder stadium van het productieproces.

 

Ontdek de snoeiproducten

Castellari is het merk voor snoeigereedschappen van professionele kwaliteit. De producten zijn op zo’n manier ontwikkelt en geproduceerd, dat zij over unieke eigenschappen beschikken. Zo worden de messen en tegenmessen heet gesmeed wat voor betere technische eigenschappen zorgt dan koud gesmede scharen. Tevens zijn de snoeischaren wel 25 tot 35% lichter dan andere snoeischaren op de markt. Het handelsmerk is de unieke aambeeldvorm die terugslag voorkomt en sneller en schoner snoeien mogelijk maakt.

 

Stel uw vraag

Wilt u graag gebruikmaken van de topkwaliteit snoeigereedschappen die wij aanbieden? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod, selecteer het product dat voldoet aan uw wensen en bestel het gemakkelijk en snel online. Wij zorgen voor een snelle verzending. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende Castellari producten die wij aanbieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6 251 565 82 of te mailen via [email protected].